LIMITED EDITION
Onze specials.

Bijzonder. Uniek.

Nu of nooit.

De Limited Edition van BockX.

BockX bracelets zijn armbanden voor échte mannen. BockX is voor barbiers. Bijters. Boeven. Ambitieuze go-getters die geen genoegen nemen met minder. Op weg naar persoonlijk succes. Wat dat ook voor jou mag zijn.

contact BOCKX klantenteam armbanden

Exclusief

Too sexy.

Met de stoere herenarmbanden van BockX kom je altijd goed voor de dag. Onze limited edition armbanden zijn gemaakt van speciale edelsteen kralen, afgewerkt met een verfijnde zilveren sluiting. Dé armband voor elke stijl.

Buitengewoon

En opvallend.

Eersteklas, in Nederland handgemaakte mannenarmbanden met uitzonderlijke edelstenen. Eindeloos te combineren. Welke armband past bij jou?

Kwaliteit

Leuk voor je.

De mannen sieraden van BockX zijn van uitstekende kwaliteit. Omdat we daar voor 200% achter staan – en er zeker van willen zijn dat je plezier hebt van je product – krijg je van ons een jaar garantie. En dat voor die prijs. Wauw.

Ook iets voor jou?

KUN JE NIET KIEZEN? BEKIJK DAN OOK ONZE CORE COLLECTION EN MIXED BRACELETS.

Core Collection

Basic. Stoer.

Ga je voor verfijnd en ingetogen of ben je meer van het uitbundige, ruige leven? Wat je stijl ook is, in onze core collection vind je de armband met de uitstraling die bij jou past.

Mixed Bracelets

Zorgvuldig gemengd.

Bekijk onze toffe mixed up collectie kralen armbanden voor heren. Stenen, kleuren en materialen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, en elke beaded bracelet is verfijnd afgewerkt met een zilveren BockX-sluiting.